Vaikeasti tavoiteltava & Röllipeikko

Julkaistu

Viime vuonna, eli vuonna 2011 tulin Provinssiin ensimmäistä kertaa. System of a Down veti puoleensa. Olin juuri päässyt haluamaani opiskelupaikkaan ja onneni huipulla, kun Provinssi käynnistyi perjantaina 17.6. Tultiin heti porttien auetessa sisään parhaan ystäväni kanssa ja jäätin istuskelemaan YleX stagen seudulle nurtsille. Sitten näin hämärän näköisen porukan lähestyvän. En tiedä miksi, mutta vaistomaisesti huusin heille, että “Hei! Ootteko te mun tulevasta koulusta?”. Hämärän näköinen haalareihin pukeutunut porukka tuli sitten meille juttelemaan ja kävi ilmi, että he tosiaan olivat siitä koulusta johon olin juuri päässyt. Pitivät minua ensin vakoojana, mutta ottivat meidät kuitenkin ilomielin joukkoonsa. Eksyimme kuitenkin siitä porukasta ja ajattelimme, että törmätään, jos törmätään. Mieleen jäi erityisesti eräs röllipeikko. Jätkällä oli Haalari, johon oli kirjoitettu System of a Down ja tukka niin sekaisin, että se näytti hattaralta. Porukka sai meiltä lempinimen “Crazy hair and the jumpsuit gang”.

Illan viimeinen esiintyjä oli Klamydia saarilavalla. Alkoi satamaan, fiilis oli huipussaan. Joku aloitti moshpitin. Menimme tietenkin mukaan! Kuka aloitti moshpitin. Se röllipeikko tietenkin. Päätin, että vitut tästä. Hyppäsin hänen kaulaansa ja suutelin. Vein hänen piponsa ja totesin, että saat takaisin, jos vielä nähdään. Jätin sitten hänet katsomaan perääni, kun katosin yleisön joukkoon. Hän huusi perääni “Ei vittu mikä peto sä oot!” Seuraavina päivinä törmäilimme, mutta minä se vain vittuilin enkä ollut huomaavinanikaan häntä. Maanantai aamuna eksyimme samaan junaan. Olin hänen seurassaan ja nimenkin sain, mutta röllipeikoksi häntä silti kutsuin. Jäin eri asemalla pois kuin hän, mutta 10 minuuttia kotiin saapumisen jälkeen sain viestin, jossa luki “Lähetkö mun kaa Ugandaan nussimaan? -Röllipeikko”. Sanoin kyllä, enkä koskaan katunut. Minun rölllipeikkoni se on edelleen.

- Pikkupeto
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."