Ujopissa

Julkaistu

Elettiin kesää 2001. Olin päässyt poikuudesta eroon vain kahta kuukautta aiemmin (en muista kyseisen tytön nimeä) ja nyt olin matkalla Koria Roll -festareille uusi seksikokemus haaveissani.

Kutsutaan tyttöä nyt vaikka Liisaksi. Lienee syytä mainita, että hän oli saman ikäinen kuin minä (16 v.) ja seksiasioissa huomattavasti minua kokeneempi, vaikka näillä faktoilla ei sinänsä olekaan merkitystä tapahtumaketjussa, joka myöhemmin tuona päivänä seurasi.

Oli kuuma, reilusti yli 30 astetta ja aloin tyhjentääisoa pullollista valkoviiniä, jonka lämpötila oli vähintäänkin ilman kanssa samoissa lukemissa. Kiljultahan se maistui, mutta Liisan kanssa harjoitettu nuoleskelu tuntui sen verran kivalta, että koko 1,5 litraa soljui kurkusta alas melko miellyttävissä tunnelmissa.

Olin parin tunnin päässä helvetinmoisessa kiimassa ja kännissä kuin apina. Lähdin horjumaan kohti pusikkoa kuselle. Sen verran oli ujo pissa, että jouduin sitä hieman puristamaan. Sitten se tapahtui: kusisuihkun alkaessa turahti teelusikallisen verran paskaa housuun.

Ei mitään hätää, ajattelin. Vedin vetskarin kiinni ja palasin paskat housussa Liisan hellään hoivaan. Moni ei varmaan pääse sanomaan, että on pussaillut tyttöä kakka housussa.

Tästä eteenpäin tapahtumat ovat hämärän peitossa, mutta olen melko varma kahdesta asiasta:
1. Liisalta ei irronnut ja
2. Hän ei huomannut, että olin paskonut housuuni.

Myöhemmin kaaduin selälleni pallonheittokojuun ja istuskelin pihakeinussa.

Omistettu Liisalle
wherever you are

- Tuke
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."