Maailman ihmeellisin bajamaja

Julkaistu

Ruisrock, vuotta en muista, liput loppuunmyyty. Pummilla piti päästä, keinolla millä hyvänsä ja järkeilin, että helpoin tapa on livahtaa Bajamajaan festareita edeltävänä yönä. Järkeilyni osoittautui oikeaksi, sillä kello 4 aamuyöllä ennen festareiden alkua valvonta oli minimaalista metsästä katsoen. Livahdin aidankolosta sisään ja juoksin Bajamajaan ja laitoin oven lukkoon. Mukanani oli huopa, pilveä, viinaa ja Hemingwayn kirja.

Tötsyt polteltuani tajusin sen olleen suuri virhe – paranoia iski välittömästi ja olin varma, että Stasi ja Supo vakoilevat oven takana.

Tötsyt polteltuani tajusin sen olleen suuri virhe – paranoia iski välittömästi ja olin varma, että Stasi ja Supo vakoilevat oven takana. Joku kolistelikin bajamajojen ovia jossain vaiheessa yötä, ilmeisesti salamatkustajia hakien ja kolinan lähestyessa olin jo valmis antautumaan, mutta ilmeisesti vahti ajatteli roudarin olevan paskalla, joten jätti bajamajani rauhaan. Sain joitain silmäyksiä nukuttua yön aikana – ja niin hädän yllättäessä apu oli yllättävän lähellä. Kauhun sekaisen yön valjettua odotin ihmisten saapumista ja sujahdin väkijoukon sekaan, festarit saattoivat alkaa. Ja täytyy kyllä sanoa, että niin puhtaassa bajamajassa en ole ollut ikinä!

- Siistein Bajamaja ikinä
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."