Selvinpäin sekoilua

Julkaistu

Lähettiin kavereiden kanssa viime kesänä extempore Summer Up -festareille. No ikimuistoisethan ne oli kun ekana iltana juotiin ittemme niin hirveään humalaan ettei mitään muistijälkiä jäänyt. Tavarat ihmeen kummaan kuitenkin pysyivät kaikilla tallessa. No niinpä aamulla jatkettiin hyvillä mielin juomista ja uimista läheisellä rannalla. Päivä kului ja muutama keikka käytiin kuuntelemassa. Laskuhumalan ja edellisen päivän remuamisen seurauksena painuin pehkuihin telttaamme jo ennen aamun sarastusta. Tarkistin vielä viisaana kaikki arvotavarat; ja tallessa ne oli vielä siinä vaiheessa. Vaihdoin jopa kaikki tavarat samaan pikkulaukkuun, jotta olisi aamulla helppo pakata kamat mukaan.

Noh aamu tuli ja pienen hetken koomailtuani aloin kaivelemaan kamojani. Eipä niitä sitten tietenkään löytynyt. Minä selvinpäin ollessani ja tarkistettuani kamat ennen nukkumaanmenoa onnistun kuitenkin kadottamaan kaiken omaisuuteni. Laukkuni löytyi kuitenkin myöhemmin päivällä hylättynä erään teltan edustalta ja onnekseni sieltä löytyi lompakkoni, jossa oli ajokortti ja visa electron vielä talessa. Ainoastaan kamera ja puhelin katosivat loppujen lopuksi. Tosin niiltä festareilta ei ole kellään enää kuvamateriaalia, sillä olin ainoa kuvaajan roolissa oleva seurueestamme. Myöhemmin päivällä selvisi, että muutamalla muulla telttanaapurilla oli käynyt samalla lailla.

- Annastiina
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."