Romanttiset kanadalaiset

Julkaistu

Olimme poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa festareilla, ja aikomuksenamme oli viettää romanttinen ja musiikintäyteinen viikonloppu kahdestaan. Leirintäalueelle saavuttuamme aloimme heti etsiä rauhallista paikkaa teltallemme, ja sieltähän sitten saapui avulias festarityöntekijä apuun. “Tuolla leirintäalueen reunalla on muutama kanadalainen, hehän ovat tunnetusti rauhallista porukkaa, teltta sinne vaan!”

Illan hämärtyessä makoilimme teltan ulkopuolella ja samalla naapurissamme majoittunut kanadalaistrio laahusti teltoille. Kolmikko oli nauttinut aimoannoksen jotain kansalaisluottamusta vahvempaa, ja meno alkoi muuttua sen suuntaiseksi. Samalla porukkaa alkoi kerääntyä ylväänä liehuvan kanadalaislipun ääreen.

Lopulta päätimme mennä nukkumaan. Samalla yksi kanadalaisista konttasi teltallemme ja yritti sivuseinästä sisään. Poikaystäväni sitten kohteliaasti ilmoitti lontoon kielellä, että herra on nyt siirtymässä väärään telttaan. Hetken meitä tuijotettuaan mies tokaisi :”Fuck, you’re right! Sorry man”. Eipä siinä mitään. Romanttiseksi yöksi suunniteltu loppuyö kului kaatuvia kännisiä kanadalaisia väistellen. Koskaan en sitä yötä kuitenkaan unohda!

- Mirve
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."