Reisille meni

Julkaistu

Vuosi taisi olla 2003 tai 2004. Vanhemmillamme oli mökki Tammelassa, joka on pieni kunta Forssan vieressä. Forssassa järjestetään/järjestettiin aina kesäisin Holjat markkinat. Satuimme olemaan mökillä samana viikonloppuna. Kyseisillä “festareilla” esiintyi muistaakseni TikTak ja joku vanhan liiton bändi – kaavalla: “jokaiselle jotakin”. TikTak ei nyt erityisesti napannut, mutta teini-ikäisenä aika mökillä kävi jo parin päivän jälkeen niin pitkäksi, että johonkin oli päästävä. Niinpä lähdimme Holjille.

Vuotta vanhemman isoveljeni kanssa pyörimme Forssan keskustassa, mutta ihmettelimme kovasti kun nuorisoa ei näkynyt juuri missään. Sitten vastaan astelivat kaksi erityisen kaunista ikäistämme tyttöä. Rohkenimme kysymään heiltä, missä jengi oikein oli. He kertoivat nuorten viihtyvän läheisessä puistossa ja lupasivat näyttää meille reitin kyseiseen mestaan.

Pääsimme puistoon, jossa oli paljon nuorisoa. Jäimme kuitenkin nelistään istumaan kuivalle nurmikolle ja juttelemaan niitä näitä. Veljeni kanssa koitimme peitellä innostustamme, sillä tytöt olivat molempien mielestä erityisen viehättäviä – priimaa.

Meillä oli aluksi yhteensä noin kuusi juomaa kaljaa ja siideriä. Tytöt saivat kuitenkin viehättävyytensä ansiosta pummittua nuorilta forssalaiskundeilta koko ajan juomaa lisää. Tämä johti myös siihen, että aloimme pikku hiljaa hieman lähentymään tyttöjen kanssa. Ilta alkoi jo vähän hämärtymään ja koko illan jatkunut teiniflirttailu alkoi tuottamaan tulosta – veljeni suuteli toisen tytön kanssa. Näin parijako oli tehty. Itsekin uskaltauduin laskemaan käteni toisen tytön käden päälle.

Veljeni suuteli toisen tytön kanssa varmaan kymmenen minuuttia putkeen ja me istuimme toisen kanssa vieressä ihan hiljaa. Kunnes yht´äkkiä: tulisitsä tuolla käymään? tyttö kysyi. En yhtään tiennyt mihin tyttö minua pyysi mutta ajattelin, että nyt minäkin pääsen vähän pussailemaan. Tyttö nappasi minua kädestä kiinni ja kävelimme jonkun ison punatiilisen rakennuksen taakse. Siellä oli jalkapallokenttä, jonka vieressä oli metsää. Tyttö vei minut metsän suojaan ja muistan miettineeni, että kuinka helvetin pitkälle sitä tarvii mennä pussailemaan. Ujonoloisella tytöllä oli kuitenkin ns. tosi kyseessä.

Metsän suojassa asetuimme maahan makaamaan ja tuolloin tyttö teki hyvinkin selväksi mistä on kyse. Olin todella onnellinen, että takataskussani olleessa rahapussissa oli varmuudeksi kaksi kaksi kesäkumia juuri tälläisiä tilanteita varten. Hetken aikaa suudeltuamme menimme aika nopeasti asiaan. Aloimme riisumaan toisiltamme vaatteita ja muistan olleeni niin kiihottunut tilanteesta, että vastaavaa tunnetta tuskin tulen kokemaan enää koskaan.

Pian tulikin ehkäisyvälineen asentamisen aika. Sitä olin joskus kotona harjoitellut, mutta tässä tilanteessa se tuntui jotenkin erityisen vaikealta. Tyttö huomasi räpellykseni, ei kai jaksanut katsella ja lupautui auttamaan. Hän alkoi asentamaan kortsua paikalleen. En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse. Kävikin sitten niin, että pläjäytin klunssit välittömästi vasta asennettuun suojaimeen. Emme siis päässeet puusta pitkälle, puimme vaatteet päälle ja lähdimme kumpikin hivenen vaivaantuneina kävelemään kohti puistoa.

Vaivaantuminen sai jatkoa, kun pääsimme veljeni luo puistoon. Siellä vastassa olivat myös vanhempamme. Kävi ilmi, että tytöt olivat menossa yöksi Tammelaan, aivan vanhempiemme mökin lähelle. Äitini oli supliikkina tyyppinä luvannut tytöille kyydin kotiin. Tästä oli jo sovittu, joten mikäs siinä; supervaivaantuneena autoon istumaan ja kuuntelemaan vanhempien, muka rentoja mutta tenttaavia kysymyksiä.

Pääsimme viimein perille. Tytöt nousivat pois autosta ja poistuivat taakseen katsomatta. Mökillä menin ensimmäisenä vessaan poistamaan limaisen kondomin, joka oli rytäkässä jäänyt edelleen rutustani roikkumaan.

Vaikka tilanne itseäni kismittikin, kerroin tietysti veljelleni harrastaneeni tytön kanssa seksiä. Näin kerroin myös kesäloman päätteeksi kaikille kavereilleni. Teoriassa se olisi kuitenkin ollut mahdollista! Nyt totuus paljastui…HAHAHAHA!

- Menetin poikuuteni…
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."