Pussailua tuntemattoman kanssa

Julkaistu

Eräs vuosi Ilosaaressa kadotin hetkellisesti kaikki ystäväni ja hortoilin hiprakkaisena ympäri festivaalialuetta. Oli sunnuntaiyö ja viimeisen esiintyjän jälkeinen ilotulitus alkoi juuri. Minua vastaan käveli hyvännäköinen mise, joka tarttui minua kädestä ja kysyi:”oletko koskaan suudellut ilotulituksen alla?” Ja enhän minä ollut. Vastaukseni jälkeen mise tarttui minua lantiolta, veti vierelleen ja suuteli sen enempiä varoittamatta. En muista kauanko tuo suudelma kesti, muttakun se loppui katsoimme hetken toisiamme ja sanaakaan sanomatta lähdimme eri suuntiin. Oli molemmille täysin selvää, että vaikka se suudelma oli upea ei meidän tarvitsisi tietää edes toistemme nimiä.

En nähnyt häntä sen koommin enkä olisi varmaan edes tunnistanut, vaikka olisinkin. Sen kuitenkin opin, että aina mahdollisuuden tullen on suudeltava ilotulituksen alla.

- ttsubu
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."