Propellipää sulhoainesta

Julkaistu

Tämä ei ole omakohtainen rakkaustarinani, joskin olin (olen) näitä romanttisia tapahtumia seuraamassa tapahtumia lähietäisyydeltä.

Olimme Provinssirockissa vuonna 2008. Ystäväni Helsingistä päätti ex tempore liittyä seuraamme ja matkusti junalla Seinäjoelle mukanaan vain yksi vaatekerta. Hänellä ei siis ollut lippua taikka mitään makuupussiin viittaavaakaan mukanaan. Päädyimme nukkumaan hyisen ja sateisen kesäkuun yön minun teltassani ja viimeisen päivän harmaan aamun valjetessa olimme jokseenkin vittuuntuneita säähän ja krapulaan. Tämä kaverini oli ollut jo jonkin aikaa vapaalla jalalla eikä festivaaleillakaan ollut siihen mennessä “onnistanut” (ei hän ollut kovin aktiivisesti etsinytkään mitään). Jonottaessamme ostamaan kylmää kuraläppää läheiseltä kioskilta aamupalaksi ystäväni kuitenkin tokaisi minulle, että nyt etsitään hänelle mies. Ryhdyin siinä sitten silmäilemään potentiaalisia ehdokkaita rähjäisten ja dokattujen “adonisten” joukosta. Silmiini osui eräs poika, joka oli silminnähden erittäin tukevassa humalassa ja hänellä oli värikäs propellilippis päässään. Keljuillen osoitin poikaa ystävälleni: “Miten toi?”, johon ystäväni tokaisi sarkastisesti miehen olevan “hieman” liian huumorintajuinen hänen makuunsa. (Tähän väliin on vielä mainittava, että tämä ystäväni on erittäin kuuma ja arvonsa tunteva mimmi).

Palatessamme takaisin telttaleirillemme, ilmeni, että kyseinen poika olikin kavereidemme kaveri, Helsingistä hänkin. Oikein kohtelias kaveri myönnettäköön, lupautui jopa juomaan viinin jämämme pahvitonkasta irrotetusta pussista, jottei vain menisi hyvä viini hukkaan. Sattuipa kuitenkin niin, että tämä poika sitten ihastui ystävääni ensisilmäyksellä ja pyyteli pyytelemästä päästyään häntä treffeille, naimisiin, lastensa äidiksi jne.

Ystäväni ei ollut oikein vakuuttunut, mutta lupautui kuitenkin pitkän maanittelun jälkeen lähtemään pojan kanssa treffeille. Tuolloin ei lempi vielä leimahtanut täysiin liekkeihin, sillä taisivat treffit jäädä yksiin tai kaksiin.

Asuvat kuitenkin nyt neljän vuoden jälkeen vuonna 2012 yhdessä ja luulisi hääkellojenkin soivan lähivuosina. Oikea unelmapari.

K & M, terkkuja murut jos tunnistatte! <3

- Sabe
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."