Myrsky vei ruokahalut

Julkaistu

Porin Sonisphere 2010 tuli tunnetuksi paitsi todella nimekkäistä artisteista, myös erittäin asiaan kuuluvasta säästä:

Slayer oli juuri lopettanut keikkansa ja olin isoveljeni ja tämän kaverin kanssa atellut lähteä syömään. Slayerin keikan aikana olin huomannut erikoisen kuvion yläpuolella olevassa pilvessä, joka nosti hiukan jännitystä.

Kun lähdimme etsimään sopivaa ruoka paikkaa alkoi tuulta ja sataa. Isoveli ehdotti yhtä lähellä olevaa kojua, jossa oli perus festari safkaa. Silloin tuuli kuitenkin nousi ja vettä tuli vaaka-asennossa. Sonispheressa tuollainen sää sai oikean vastaanoton: porukka hurrasi ja mylvi ja iloitsi, kun sää oli oikein osuva kyseisen päivän esiintyjätarjonnalle. Aluksi ajattelimme mennä edellä mainittuun telttaan syömään, mutta kun myräkkä nousi, halusimme nauttia siitä totissaan, koska eihän tuollaista ollut ennen ollutkaan. Jalat oli varpaita asti vedessä ja melkein koko alueen petti iso lätäkkö eikä sadeviitoistakaan ollut mitään hyötyä, kun kaula-aukosta valu ihan solkenaan vettä sisään. Tosi upeeaa siis!

Hetken kuluttua syöksyvirtaus lakkasi ja totesimme sen oleen oikein piristävä kokemus. Sen jälkeen muistelimme, että olimme menossa takanamme olevaan kojuun syömään, mutta kun itse käännyin, niin se putkien, kivipainojen ja puna-valko-radallisen pressun muodostama kasa ei houkutellut syömään… Eihän sinne edes enää mahtunut sisään, kun koko katto ui vasilammikossa. Jos sen alle oltaisiin sadetta menty pitään, niin päähän olisi voinut iskeytyä muutakin kuin vesipisaroita…

- Juuso Sievänen
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."