Mehukattivodkaa & lupsakka lapinmies

Julkaistu

1988 Kesällä mentiin kaverin kanssa Oulun Kuusrock festivaaleille.

Oltiin 17 vuotiaita ja viinaa oli tietenkin jo 12 tunnin junamatkalle varattu reilusti. Täytyihän sitä etelä Suomesta matkustaa pohjoiseen kun yksi speedmetal buumin suurimmista lupauksista Death angel oli sinne hankittu. No,siihen aikaanhan Festivaalialueet olivat alkoholittomia alueita ja varsinkin kyläseurojen noin 60 vuotiaat järjestyksenvalvojat vahtivatkin juomattomuutta lähes keskitysleirin SS miehen tarkuudella. Kuusisaaren festraialuehan oli todella iso ja aidattu metsänreunaan asti. Laitettiin tax free litran vodkapullo muoviseen mehukatti törppöön ja päätettiin heittää se aidan yli metsän reunasta ja hakea se sieltä,kun on menty portista sisään alueelle. Metsästä pomppasikin juuri heittohetkellä järkkäri ja luultiin että siinä meni nyt litra viinaa eikä päästä edes festareille sisään. No tämä järkkäri osoittautuikin lupsakaksi “lapin mieheksi” ja räjähti nauramaan ja sanoi,että nyt oli pitkätukilla niin hyvin keksitty “salakuljetus” että saatte pitää viinanne mutta ette saa kertoa asiasta jos joku toinen järkkäri nappaa viinamme sisäpuolella. Sitten kiertäessämme porinpuolelta sisään kahdelle teinitytölle tuli tappelu ja toinen löi saksilla toista suoraan selkään. Siinä kanssa ajateltiin että huh huh,mitä meininkiä. Mehukattivodkasta riitti menojuomaa hyvin ja Death Angel ja U.D.O heittivät hienot keikat.

- The King of moshpit
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."