Kävelevä teltta

Julkaistu

Saavuttuamme noin vuonna -92 Ruisrockin leirintäalueelle, jonka virkaa niihin aikoihin toimitti pelto festarialueen läheisyydessä, pystytimme alkajaisiksi teltan. Teltta oli vanhemmilta pitkin hampain lainaksi saatu rakas vaellusteltta, jonka pystytyksen jälkeen päätimme lähteä festarialueelle palloilemaan. Takaisin tultuamme teltta oli kadonnut. Lähdimme sitä etsiskelemään ja jonkin aikaa kierreltyämme se löytyikin toiselta puolelta peltoa hieman vinksalleen pystytettynä. Ovesta kurkistettuamme sisältä paljastui melkoisessa tuiskeessa muutama kundi pilveä pössyttelemästä. He tietenkin väittivät telttaa omakseen ja ostaneensa sen ”joltain” tyypiltä. No, jonkin aikaa asiaa puituamme onnistuimme kuitenkin saamaan teltan takaisin –vain muutama kiinnityskeppi jäi uupumaan.

- Irina
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."