Juomakolehtia ja seurauksia

Julkaistu

Tuntui, että 90- luvulla Ilosaarirockissa satoi aina. Perille päästyämme pystytimme äidin vanhan harjateltan, tai oikeastaan sen teki sisko ja meidän kuski. Me dokasimme jo vieressä, annoimme ohjeita ja kannustimme pystytyksessä. Kun omat juomat loppui, lähdimme mestoille tyhjien mehukattikanisterien kanssa. Keräsimme juomakolehtia vastaantulijoilta, minkä seurauksena kanisterissa oli mitä erikoisinta juomasekoitusta. Seuraava muistikuvani oli kun heräsin naamaltani vessan liejuiselta lattialta, josta taas päädyin SPR:n ensiaputelttaan. Pekka Saurimainen ääni kysyi:”Lissu, otetaanko vähän tota maiharia pois?” CMX soitti taustalla. Myöhään illalla pääsimme teltallemme, jonka sisällä oli valtava vesilätäkkö.

- Lissu
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."