Festarineitsyt kosiopuuhissa

Julkaistu

Sana seppo en ole joten lyhyeksi jää tämä eepos, mutta: Festari neitsyys puhkottiin 6.7.2012 johan se oli aikakin 24 vuoden iässä, eikä kaduta hetkeäkään. 7.7.2012 PMMP keikalla Rakkaalleni biisin aikana tuli kosaistua tyttöystävää (toisten mielestä johan se oli senkin aika!) 4 vuoden seurustelun jälkeen. Sormushan oli tietenkin itse tehty kun en kokoa tiennyt enkä uskaltanut lähteä arvailemaan. Jotenkin kuvittelin että vatsa olisi kuralla koko päivän, koska PMMP esiintyi vasta iltapäivällä. Pitkät puheet olin suunnitellut valmiiksi, mutta kun itse toiminnan aika tuli niin tyrkkäsin kameran lähimmälle festarikansalaiselle ja pyysin osoittamaan käteni osoittamaan suuntaan, kameran jo pyöriessä, polvistuin ja nykäisin hihasta ja sain neidin kääntymään. Sanat jotka sain suustani oli että tahtoisitko olla kanssani johon meni se 30 sekunttia, loput ajasta jonka vietin polvellani niin mietittiin kumpaan sormee sormus kuuluu 😀 Lopput festari viikonlopusta menikin sitten viihtyen erittäin mukavasti 🙂

- mkk0
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."