Elämää suurempi rakkaus

Julkaistu

Vuosi 1995 ja pohjoisesta suuntaa railakas rock-henkinen porukka kohti Ruisrockia. Minä “kiltti kotityttö”, lähden näiden elämää pursuavien persoonien mukaan ensimmäisille festareilleni. Kaksi miestä tästä “coolista porukasta” olivat nykyisiä työkavereitani ja hettivät vaan ilmoille “että lähes tyttö meijän mukaan Ruisrockiin”… ja niin minä lähdin.

Minibussilla ajettiin pohjoisesta koko päivä, ilta ja yö. Jo bussissa meno oli railakas, mutta sitä tunnelmaa kun “kiltti kotityttö” rantautuu ensimmäisen kerran Ruissaloon festarialueelle ei voi sanoin kuvailla. Se oli elämää suurempi tunne…

Fetsarit käynnistyi, ilta eteni… viiniä tuli nautittua… sitten on se kaunein ja suurin muistikuva koko festareista! Olen Aurajoessa uimassa seurueemme kanssa. Kokemattomana alkoholinkäyttäjänä viiniä oli jo minulle liikaa ja kaaduin veteen. Työkaverini – uskomattoman komea ja suunnattoman syvällinen&ihana nuori mies – sukelsi heti perään ja nosti minut syliinsä.

Sen jälkeen tuntui alkavan loputtoman pitkä jakso, minkä näen edelleen silmissäni kuin eilisen päivän… olen tämän unelmamiehen sylissä… suutelemme miehen pyöriessä vedessä ympyrää, niin että hänen pitkät hiuksensa kiiltävät kilpaa vedessä hohtavien auringonsäteiden kanssa.

Tästä muuttui elämäni – olin kokenut jotain sellaista, mitä en ollut osannut kuvitella olevan olemassakaan. Tämä “Elämää Suurempi Rakkaus” on ollut siitä asti paras ystäväni, elämänkumppanini, olemme naimisissa ja meillä on 3 lasta. Ja edelleen saavutan tuon tunteen mikä oli Aurajoessa sylikkäin tuntikausia suudellessamme. Onkohan lie joku festareiden taika, mikä on saanut pysymään tuon liekin päällä siitä asti – sillä tunne tätä miestä kohtaan on edelleen täysin se sama mikä tuolloin 1995 Ruisrockissa <3

- Elämäni Rakkaus
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."