Ei sammua saa

Julkaistu

Se oli Jurassic -12 kun humaltuneena istuskelin jossain reunamilla että saisin hetken rauhaa Meshuggahin rääkynästä ja vieressäni seisoskeli ruuastaan nautiskeleva komistus, yksin hänkin mutta en kiinnittänyt siihen huomiota. Painoin pääni polviin kiinni kun aloin kärsimään laskusta ja suljin silmätkin, havahduin lämpimän ruuan tuoksuun ja nostin päätäni kun huomasin tämän nuoren herran kyykistyneenä viereeni ja tyhjä lautanen vieressäni. Hän katsoi minua silmiin hetken ja sanoi etten saa sammua siihen paikkaan kun PMMP on vielä näkemättä. Naurahdin ja kerroin että en ole sammumassa mutta kunhan lepäilen että taas jaksaa tanssahdella lavan edessä. Seuraavaksi heitinkin jo komistukselle tupakkaa ja sanoin että hän saa veikata ikääni ja ansaitsee oikealla arvauksella sen toisenkin tupakan, noh hän mietti pitkään ja katseli minua kunnes sanoi että -88, nauroin makeasti ja sanoin että enhän minä ole vielä edes täysi-ikäinen kun -96 vasta ja hän oli -87. Löimme vetoa että hän tarjoaa kaiken k18 alueella jos sinne sisään pääsen jonka en uskonut onnistuvan, seuraavana sitä käveltiinkin sisään k18 alueelle ilman mitään ongelmia ja illan juomat oli taattu. Yhdessä sitten kuunneltiin perjantain viimeinen keikka PMMP:ltä ja lopulta makiasti suudeltiin. Muistoksi minulle jäi musta pipo joka lie ollut edes hänen.

- saaga
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."