Belladonna fani

Julkaistu

Matka oli helvettillinen: kuuma kuin manalassa ja matkan kesto oli yhtä pitkä kuin Danten helvetin alimpaan tasoon bussissa. Ainoa selvitymis elintarvike yli 5 tunnin menomatkalle oli supisuomalainen HK:n Sininen jonka juuri käydä ostamasa Kotkan linja-autoaseman vieressä olevasta Salesta.

Tampere, tuo Pirkanmaa keskus, en voinnut uskoa että siellä oli vielä kuumempaa ja tilanne kaipasi jotain virkistävää että selviytyisin Härmälän leiriin, jonne menivät muutkin Sauna Openin pyhinvaeltajat lepäämään. Seuraavana helle-aamuna löysin itseni Sauna Openin porttien edestä oli aika nähdä metalliprofeetat Helloween ja Ozzy. Ensimmäisen päivän jälkeen silmäni oli verenpunainen kiitos Ozzyn vaahtopyssyn ja varvas tuhoutuneena kiitos jättiläismäisen ozzy-fanin. Helvetin hyvät keikat oli mitä muistan.

Toinen päivä. Muut olivat menneet ja jättivät minut nukkumaan koska oli juonnut aamu seitsemään asti eivätkä saanneet minua hereille vaikka löivät minua luonnon omalla nuijalla oksalla. En muista millä keikalla päivä alkoi, taisi olla Rytmihäiriö. Sen jälkeen niskani ovat tuhoutuneet moshauksen takia ja makaan nurmella odottaen, että Viikate lopettaisi ja päästäisi Joey Belladonnan lavalle. Samaan aikaan yritin kuunella Turisasta kun jonotin samalla vettä siitä idioottimaisesta vesisäiliöstä joka tyhjeni smantien ku pääsi itse hanalle. Kun sain veteni ja menin odottamaan Belladonnan vuoroa, niin kas kummaa: Joey Belladonna tulee lavan takaanta tsekkaamaan metallikansan tilanteen.

Minä juoksin valonnopeudella hänen luokse pyytäen hänen nimmariaan kauppakuittiin, jolla tuli ostettua eiliset oluet. Jumala oli siis puolellani. Juhla kyllä loppui Belladonnan jälkeen nopeasti. Meniin anniskelu-alueelle ennen Saxonin keikkaa, jota odotin kovasti. Juon rauhassa tuoppia, kunnes kaksi järjrstyksenvalvojaa tulee ja raahaa minut ulos koko festari-alueelta ja snoivat että olen tervetullut alueelle vasta huomenna. Syy: paskoin vahingossa WC:n oven irti kun nojasin vähän liikaa siinä humala-tilassa. Siihen meni Saxonin näkemis-haaveeni. Päätin mennä hakemaan itselleni vitutus-juomaa ja mennä takaisin leirintä-alueelle juomaan pois päivän paskimman asian.

Kolmas päivä alkoi samalla tavalla kuin edellinenkin: järkyttävä humalan ja krapulan yhdistelmä. Päätin mennä ensin syömään RAX:iin. Pääsin onneksi sinne asti. mutta sitten kun näin sen ruoka-kasan lautasellani niin ajattelin vain että olenko kuollut vai haiseeko tämä teollisuus-ruoka niin pahalta että tekisi mieli oksentaa? Syötyäni menin taas kerran kaupan kautta hakemaan vähän olutta ja menin porttien eteen juomaan/odottamaan kaveriani joka oli tulossa juuri Kotkasta. Judas Priest kruunasi ja päätti hienosti Sauna Open Airin.

Seuraava päivä oli kyllä niin helvetillinen: silmätulehdus, kynsivallintulehdus, ääni käheä, vuosisadan darra, homeiset vaatteet ja tennarit paskana. Jouduin istumaan junassa juuri siihen vaunuun missä on paljon lapsiperheitä joiden ääni ei-mielyttänyt korviani siinä olo-tilassa. Astuttuani junasta, oma faija katsoi minu kuin zombia ja päätti viedä minut sairaalaan päivystykseen silmäni ja varpaani takia. Faija oli sentää kohtelias ja kysyi että oliko reissu rahan arvoista ja vastasin: ”Totta helvetissä”

- Vili Viitasaari
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."