Auttava oksennus

Julkaistu

Ihastuin festareihin nuorella iällä netistä löytämäni materiaalin perusteella. Ikää oli 14 vuotta kun ensimmäisen kerran lähdin valloittamaan festareita saman ikäisen ystäväni kanssa. Aloitimme heti suurilla festareilla, eli Ruisrockilla. Meno oli mahtava, olen käynyt siitä vuodesta lähtien Ruisrockissa, mutta viime vuonna tapahtui ensimmäinen “hassu” tapahtuma. Menin katsomaan PMMP:n keikkaa ja ajattelin mennä lähelle lavaa jotta näen paremmin. Kuitenkin illan hämärtyessä, selvät ihmiset alkoivat olla vähissä, ja soiton alkaessa ihmiset ryntäsivät kaikki lavan eteen. Sieltä keskeltä halusi pois yks sun toinen, mutta suuressa väkijoukossa se oli hankalaa. Onneksi vieressä seissyt nainen auttoi minut, itsensä ja hänen kaverinsa pois väkijoukon keskeltä. Hän otti minua ja ystäväänsä kädestä kiinni ja hän “yökkäili” ja leikki oksentavansa, niin johan alkoi tilaa tulla! Nautimme keikan lavan sivulta katsottuna ja oli hauskaa! Tämän tulen aina muistamaan. Kiitos viellä hänelle joka auttoi minut ahdistavasta tilanteesta pois!

- Suvi
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."