Äänekästä työstöä

Julkaistu

Olimme kaverini kanssa matkustaneet junalla pääkaupunkiseudulta Ilosaarirockiin kaksistaan. Olimme kumpikin sinkkuja ja jo ennakkoon puhuimme, että jos joku mukava poika sattuu kohdalle niin sitten ei suotta pihtailla. Tätä varten pakkasimme molemmat mukaamme myös omat teltat. Sillä logiikalla, että jos mitään “sutinaa” ei ole, voimme molemmat nukkua samassa teltassa.

Jo ensimmäisenä iltana tuli kaverillani kuitenkin oman teltan pystyttämisen aika. Hän tapasi komean itäsuomalaisen kundin ja illan aikana näin jo pitkään merkit, ettei minua samaan telttaan haluta.

Illan aikana tiemme erosivat pariksi tunniksi, kun minä olin seuraamassa keikkoja ja kaverini jäi kuhertelemaan. Saavuin takaisin leiriimme ja siellä uusi pariskunta edelleen oli, muutaman muun uuden tuttavuuden kanssa. Minua hymyilytti kun kaverini teltta oltiin jo valmiiksi pystytetty, jotta kiusallisilta kysymyksiltä vältyttäisiin. Liityin muinanaisina seuraan ja pidimme hauskaa mukavalla porukalla. Päätimme yhteistuumin mennä kuitenkin nukkumaan hyvissä ajoin, osin siksi, että kyseessä oli vasta ensimmäinen ilta ja toisekseen uusi pariskunta halusi selvästi tutustua toisiinsa lähemmin.

Kömmimme teltoihimme. Minä yksin omaani ja kaverini yhdessä uuden suuren rakkautensa kanssa. Telttamme olivat aivan vierekkäin ja pystyin kuulemaan jokaisen liikkeen viereisestä teltasta. Koitin saada unta ennen kuin varsinainen työstö alkaa, mutta epäonnistuin. Ystäväni huudosta päätellen kyseessä tosiaan oli suuri rakkaus, sillä niin valtava meteli naapurista lähti.

Huutoa jatkui hetken aikaa, mutta varmastikaan kenellekään noin 50 metrin säteellä ei jäänyt epäselväksi, mitä kyseisessä teltassa puuhattiin. Tosin kuulin joidenkin kyselevän ulkopuolella, että “onkohan pariskunnalla siellä sisällä kaikki ihan hyvin”

- Suuri rakkaus
TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."