Selviytymistarinoiden voittajaksi selviytyi..

Puolivälin krouvi on ohitettu ja viides viikko on takana. Selviytymistarinoita tuli yhteensä 50, joka onkin korkein yhteen lukuun tullut tarinamäärä tähän asti. Hienoa! Tarinoiden runsauden myötä hyviä ehdokkaita oli mukavasti ja voittajan valinta olikin pähkimisen takana.

Raati kuitenkin päätyi kruunaamaan selviytymistarinoista täräyttävimpänä Nimettömän lähettämän tarinan kävelevästä teltasta. Tarina on loistoesimerkki siitä, miten selvitään vaikka kaikki tuntuu menevän päin helvettiä. Festariasenteesta, lannistumattomuudesta ja luovasta ratkaisukyvystä palkitaan tälläkin kertaa festaripaketilla:
-2kpl 3päivän lippuja Ruisrockiin 2012
-2kpl toukokuussa ilmestyviä Festarikalevala-kirjoja
-1kpl Rumba-lehden vuosikerta
-1kpl Coston festarihattu

Raati ja toimitus onnittelevat! Onnittelulaulun sankarille laulaa J. Karjalainen Helsingin jäähallissa!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=V7rc6Xrw5_Q

HUOM! Festaripaketin sisältö muuttuu. Tämän viikon loppuun mennessä Pogoo-lukuun vastauksensa lähettäneistä parhaalle lähtee festaripaketti, joka sisältää Ruisrockin sijaan 2kpl kolmen päivän lippuja Tammerfesteille!

Tarinaa tulemaan ja kaveritkin kirjoittamaan, kesä on jo kohta!

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."