Paras matkamuisto on palkittu!

Viikon tärkein päivä on jälleen koittanut. Tämä kevään, talven ja syksyn säitä yhdistelevä tiistai on taas se päivä, jolloin raati laski tarinoita pursuavan korin tulivuoren uumeniin saadakseen selvillä kuka on se sankari, jonka matkamuisto nousee ylös saaden kunnian osakseen ja teemaviikkopalkintokruunun otsalleen.

Kilpailu oli tällä kertaa erittäin tiukka, valitappa useasta erinomaisesta tarinasta paras. Eniten raadin henkisen magman, sulan laavan poltetta kesti kuitenkin nimimerkin L. lähettämä matkamuisto matkasta Provinssiin -95. Kaverin vastakortin saaneen poikaystävän kyydissä riitti jos ei vauhtia, niin ainakin hersyvää tilannekomiikkaa. Kiitosta tuli myös lennokkaasta kerronnasta: “On sana hallussa.”, tiivisti Rumban päätoimittaja Teemu Fiilin raadin tuntemukset voittajatarinasta.

L. pääsee juhlistamaan voittoaan Festaripaketilla, jonka sisältä paljastuu:
-2kpl 3päivän lippuja Ruisrockiin 2012
-2kpl toukokuussa ilmestyviä Festarikalevala-kirjoja
-1kpl Rumba-lehden vuosikerta
-1kpl Coston festarihattu

Onnittelulaulun soittaa vuoden -95 Provinssin esiintyjälistallakin nähty herrasmies, Iggy Pop. Hyvä!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw

Ensi viikolla palkinto jaetaan parhaiden leirintäaluetarinoiden lähettäjien kuninkaalle tai kuningattarelle. Siistä telttaileva Suomen kansa, tarttukaa näppäimistöihinne ja alkakaa visertää tarinoitanne leirintähommista beibet!

P.S. Käykääpä toki äänestämässä myös tarttuvinta leirinuotiorenkutusta Facebookissa!

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."