Arkistojen kätköistä: Pälkänerock -94

Viiden viikon helleputken katkaisseen sateen alla vietettiin Pälkänerock -94. Kyseinen festari oli myös Edin, Tedin ja Fredin kulta-aikaa. Kundit tulittivat festariyleisöä lavalta Nirvana-coverein peräti kahdesti samojen festarien aikana. Mielenkiintoisen elämyksen kuuloinen on ollut myös valkeakoskelainen Jeesus & Sateenvarjo, joka suitsutti kappaleissaan mm. missi Tanja Vienosen(myöh. Karpela, myöh. Saarela, myöh. Karpela) ulkoista habitusta. Mahtavaa.

Jos kyseisistä orkestereista on myöhemmin syntynyt jotain merkittävää, tuotakoon nuo tiedot julki tämän postauksen kommentteihin! Ensi viikolla palataan Ilosaarirockiin -98 ja mm. Kie Von Hertzen ja 22 Pistepirkon Asko pohtivat musiikin rajatonta voimaa.

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."