Legendat on heitetty – Fabulis iacta est!

Sehän olisi kuulkaa enää muutama päivä aikaa jättää näppäimistönjälkensä maailman ensimmäiseen Festarikalevalaan. Viime viikolla heitettiin legendaa oikein urakalla ja voittaja löytyi lopulta yllättävästä osoitteesta.

Legendalukuun tuli hyviä tekstejä, mutta voittaja kaivettiin pogoomisen teemaluvusta. Raati päätti, ettei tekstejä arvioida sen mukaan, mille sivulle tarina on kirjoitettu, vaan mille sivulle se sisältönsä puolesta kuuluu. Näitä pohdintoja on raati joutunut käymään aiemminkin, mutta nyt festaripaketti lähtee Sirulle, joka tarinoi telttakännäämisestä Hillel Slovakin kanssa! Hillel on sen sortin legenda, että moista kohtaamista on vaikea ohittaa Festarikalevalankaan tarinasateessa.

Mainittakkoon tietämättömille, että Slovak oli Red Hot Chili Peppersin alkuperäinen kitaristi, joka liittyi Valhallan kitaraklinikalle vain vähän voittajatarinan tapahtumien jälkeen. LEGENDAARISTA.

Palkinnoksi Sirulle lähtee festaripaketti, joka sisältää:
-2kpl 3 päivän lippuja Provinssiin
-2kpl toukokuussa ilmestyviä Festarikalevala-kirjoja
-1kpl Rumba-lehden vuosikerta
-1kpl Coston festarihattu

Voiton ja Slovakin kunniaksi Anthony Kiedis orkestereineen repäisee edesmenneestä keppisankarista kertovan biisin:

Jäljellä olevina päivinä haluamme erityisesti kuulla, miten festariviikonlopusta on palauduttu. Onko elämä muuttunut? Saitko potkut? Saitko lapsen? Saitko? Palkintopaketin kruununa on tällä kertaa kahdet 3 päivän liput Ilosaareen!

[legenda-top-15]

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."