Kirjailijan kynästä: Seksiä aasinsillalla – katso kuumat kuvat!

Kirjailijan työssä on omat hyvät puolensa. Käytin tänään autoni huollossa, vaikka jakopään kilometrit olivat tulleet täyteen jo viime syksynä. Nyt loivahkoon remontoimiseen oli varaa, koska Sanasto muisti minua kirjojeni lainauskorvauksilla juuri edeltävänä päivänä. Toinen etu tässä työssä on se, että näin kuumeisenakin syntynyttä tekstiä voi kaikessa omituisuudessaan tulkita taiteilijan vapauden kontekstissa. Siitä vapaudesta tosin joutuu maksamaan kovan hinnan, sillä kukaan muu sitten ei mitään oikein maksakaan.

Seuraa aasinsilta: Festarikalevala on siitä kova proggis, että se suorastaan tyrkyttää häröilemään yllyttäviä häröilyhyödykkeitä niille, jotka uskaltavat tunnustaa takavuosien festarihäröilynsä häröilevän tekstin muodossa. Osa teistä kansalaiskirjailijoista tuntuu jopa olevan ylpeä kaikenlaisesta edesvastuuttomasta toiminnastaan. Yksi on polttanut tukkansa leirinuotiossa, toinen hieronut ulostetta itseensä. Kolmas on ehkä käynyt katsomassa Scooteria selvinpäin.

Mahtavaa!

Mutta palatakseni otsikon aiheeseen, Sarasvuon Jartsan mukaan elämme huomiotaloudessa. Jos kurkkaatte iltapäivälehtien luetuimpia juttuja, ovat otsikot niissä usein väritettyjä (kuten festaritarinatkin). Tämän postauksen otsikko sai ainakin jotkut teistä katsomaan mielessään eroottisvivahteisia kuvia, mielessä joka eittämättä asuu aivojen koukeroisissa luolastoissa, luolastoissa joiden lämpötila ylittää huoneilman celciukset, celciukset jotka jäävät kakkoseksi ainakin vapaan taiteilijan kuumehoureisissa eroottisissa blogiteksteissä.

Eli jos ruumiinlämpösi on kohonnut joko viruksen tahi alastomuutta sisältävien mielikuvien johdosta, nyt on aika kirjoittaa.

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."