Kilpailut on kilpailtu tältä erää, mutta tarinointi jatkuu!

Yhdeksän viikkoa sitten aukesi Festarikalevalan verkkopalvelu ja festarikansantarinoita alettiin ottaa vastaan. Tänä aikana lähes neljäsataa tarinaa löysi tiensä sivustolle, näistä noin sata jatkaa elämäänsä lähes ikuisesti Festarikalevalan kansien välissä. Kiitämme valtavasti jokaikistä tarinankertojaa, olette tehneet tästä hienon kirjan!

Huomenna kokonaispistekilpailun palkinto, jokamiesluokan kilpailun palkinto sekä yhdeksäs ja tällä havaa viimeinen teemalukupalkinto vaihtavat omistajaa. Sivuston kilpailut siis jäävät ainakin joksikin aikaa tauolle. Kesemmällä festarikalevala.fi-sivustolla alkavat uudet tuulet, joten pysykää toki kuulolla touhuistamme vaikka Facebookissa.

Festarikalevala.fi-sivustosta on tarkoitus kehittää jatkossa suomalaisen festarikansanperinteen elävä arkisto. Kuka tahansa voi siis edelleen viihdyttää kanssaeläjiään jakamalla parhaan festaritarinansa tällä sivustolla. Nuo tarinat osallistuvat mahdollisiin tuleviin kilpailuihin ja saattavat päätyä Festarikalevala-pokkarin uusintapainoksiin!

Ja mikä tärkeintä, pian on tullut aika. Kirjan viimeistely on loppusuoralla. Löydät sen mm. R-kioskeista ja hyvinvarustelluista kirjakaupoista 11.5. lähtien. Jos haluat olla ensimmäisten kirjan vastaanottavien joukossa, tilaa se ennakkoon täältä.

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."