Kesäkisan voittaja ja Sziget-tikettien onnellinen omistaja on..

[kesakisa-top-15]

Kansat kuulolle!

Festarikalevalan ja Tiketin raati on ylhäisessä asemassaan suorittanut valintamenettelyn, joka määrittää vuoden 2012 Kesäkisaan lähetettyjen festaritarinoiden suurruhtinaan.

Tämän vuoden Provinssissa tapahtunut voittajatarina tiivistää festarikäynnin olemuksen hienosti: on sattumuksia, musiikkia, rakkautta, ja viime kädessä parhaat muistot ovat jääneet muista ihmisistä, ei bändeistä, lakukojuista tai muusta sälästä. Stoorista suorastaan huokuu kuinka festareista on todella nautittu täysin siemauksin. Myös nasevan menevä kerronta ja huolimaton kielioppi sopivat toimivan festaritarinan kontekstiin.

Kesäkisan voittotarina syntyi Provinssissa.

Kaksi tikettiä Budapestin Óbuda Islandilla järjestettäville Sziget 2012-festareille lähtevät siis nimimerkille kesä, jonka tarinan voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä. Festarikalevalan toimitus ja Tiketin väki onnittelevat voittajaa tuhannesti! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kiitos jokaiselle tarinansa kilpailuun lähettäneille! Vaikka skabailut on skabailtu tältä erää, Festarikalevalaan voi edelleen lähettää tarinoita. Pidä silmäsi auki myös tulevien päivityksien ja uusien tuulien varalta! Festarikalevalan kehitys on nimittäin käynnissä.

Voimaa lyhenevän festarikesän jäljellä oleviin koitoksiin ja helteisiin joka iikalle!

-Ertte

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."