Kesäkisa käynnistyi – Voita tiketit Szigettiin!

Oh yeah. Festarikesä alkaa todenteolla huomenna Provinssirockin myötä. Myös Festarikalevalan toimitus ja Pantse ovat lähdössä Seinäjoelle urakoimaan ja FK-blogiin onkin viikonloppuna luvassa päivitystä, päivetystä ja erinäistä päivittelyä tapahtumien kulusta. Iloksemme Pantse on myös luvannut kirjoittaa syväluotaavan artikkelin siitä mitä todella tapahtui Provinssissa 2012. Julkaisu tapahtuu arviolta tiistaina blogissa, joten tarkkana siellä nyt! Hyvät uutiset eivät kuitenkaan lopu tähän.

Vapauden, rakkauden, rock’n’rollin ja festarilegendojen aikakauden kunniaksi järjestämme yhteistyössä Tiketin kanssa Kesäkisan, jonka pääpalkintona on viikkopassit kahdelle hengelle Sziget-festareille Unkariin!

Osallistu lähettämällä oma festaritarinasi etusivun lomakkeella 14.6.-22.7.2012. Kilpailuun osallistuvat kaikki tuona aikana lähetetyt tarinat. Raati julkistaa voittajatarinan 24.7.

Provinssissa nähdään, tai ei nähdä!

-Ertte Ruhti

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."