Keikkamuisteloiden kunkku on kruunattu!

Pogous-teemaviikko on menneen talven lumia (teemaviikkopalkintoa ei enää saa, mutta silti kannattaa laittaa tarinaa tulemaan, kirjassa on aina tilaa hyville tarinoille!) ja on jälleen tiistaisen palkintojenjaon aika.

Keikkamuistelijoiden kunkkuna, eli kuningattarena palkitaan nimimerkki ester, jonka voittajatarina on täynnä kunnon fanitusta, nautinnollista hetkessä elämistä ja suoranaista festaritunnelman asiantuntijuutta. On myös mainittava, että ester on ollut tarinoiden kärkikahinoissa mukana lähes joka viikko eikä suotta: takanaan hänellä on tämän kesän jälkeen yli 400 festareilla vietettyä päivää. Kokeneempaa festarikävijää saa Suomesta varmasti hakea.

Palkinnoksi ester saa festaripaketin, jonka sisuksiin on ahdettu:
-2kpl 3päivän lippuja Tammerfesteille 2012
-2kpl toukokuussa ilmestyviä Festarikalevala-kirjoja
-1kpl Rumba-lehden vuosikerta
-1kpl Coston festarihattu

Festarikalevalan toimitus ja raati onnittelevat ja kiittävät esteriä! Aiheeseen erittäin osuvasti sopivan onnittelulaulun esittää tietenkin Pelle Miljoona.

Tällä viikolla kerätään rakkaustarinoita festareilta. Parhaan tarinan lähettäjälle lähtee festaripaketti, jonka sisältämät kaksi kolmen päivän festarilippua oikeuttavat pääsyyn The Voicen Juhannus HimosFestivaleille!

Ja miehet huomio! Tähän mennessä teemaviikkojen voittajatarinat ovat lähteneet naisten näppäimistöiltä. On aika osoittaa, että osaa mieskin rakastaa. Sanaiset arkut auki ja turinoita tulemaan!

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."