Ja festaripaketti parhaasta varustautumistarinasta lähtee..

Toinen viikko on saatu pakettiin ja teeman mukaisesti varustautumistarinoita tippuikin oikein mukava kasa! Muutama erittäin messevä tarina tosin jäi finaalin ulkopuolelle siitä syystä, että sähköpostiosoite jäi uupumaan tarinan kyljestä ja ilman yhteystietoja yhteydenotto käy hankalaksi. Muistakaa siis, armoitettu Suomen kansa, ilmoittaa sähköpostiosoitteenne, ettette jäisi festaripaketista paitsi!

Raadin valitsemaksi voittajaksi selviytyi Aanin sydäntälämmittävä kasvutarina, jonka pääosaa näyttelee taivaansininen kupoliteltta, Nakki. Aanille lähtee palkinnoksi tuttu ja turvallinen festaripaketti, joka sisältää:
-2kpl 3päivän lippuja Ruisrockiin 2012
-2kpl toukokuussa ilmestyviä Festarikalevala-kirjoja
-1kpl Rumba-lehden vuosikerta
-1kpl Coston festarihattu

Kyllä kelpaa! Teemaan sopivan muodikkaan voittolaulun esittää tällä kertaa Rikoslaki:

Hyvää festarikesää Aani! Meneillään olevan viikon teemana on matkustaminen (muihinkin teemoihin voi toki jo osallistua etukäteen!) ja viikon päästä palkitaan luonnollisesti matkamuistojen kuningas. Siispä kirioittamaan siitä kansalainen!

P.S Maksimoi voittomahdollisuutesi ja käske kaveriasikin tarinoimaan!

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."