Ensimmäinen luku on aina ilmainen. Tsekkaa millainen kirjasta tuli!

Kesä kolkuttaa ovea, kuin TV-lupatarkastaja krapula-aamuna ja ripeimpien ostajien Festarikalevalatkin alkavat pikkuhiljaa olla hiirenkorvalla, onhan opus ollut ulkona jo parin viikon ajan.

“Roistojen kesäkirja, metafyysinen kleinbus festareille, folklorea ja glamouria, pettämätöntä tyylitajua (pokkari, jossa on kultaus kannessa).”
-Harri

Koska Roisto on nimensä mukaisesti rehti ja reipashenkinen kirjafirma, emme tietenkään myy sikaa säkissä, vaan tarjoamme ensimmäisen luvun luettavaksi täysin ilmaiseksi. Lukemaan pääset klikkaamalla artikkelin lopussa könöttävää Festarikalevalan kansikuvaa. Fiilistele-luku on tatuoinut sivuilleen Pantsen ja kansantarinoiden lisäksi mm. Festarisimulaattorin, Niksi-Pantsen festareillepääsyvinkit ja Jouni Hynysen KOHUMUISTELOT KATSO KUVAT VAU!

Jos pidät näkemästäsi, lukemastasi tai kokemastasi, voit poistaa 224-sivuisen Festarieepoksesi kokonaisuudessaan alle kympillä esimerkiksi R-kioskilta, Suomalaisesta, Akateemisesta tai muusta hyvinvarustellusta kirjakaupasta! Ja todettakoon, että jos et ole vielä keksinyt mitä ostaa tämän vuoden ylioppilaalle, niin nyt olet.

“Jukupliste, hyvää settiä! Pistin heti Tuskan liput tilaukseen kun nostalgiamuurit oli poistettu tällä kirjalla. Suosittelen!”
-Riku

Nautinnollista lukuhetkeä, sekä seksikästä ja festarintäyteistä kesänalkua! Uutta messevää meininkiä on tulossa sivustolle pian. Pysykää siis kuulolla ja diggailkaa Festarikalevalaa FB:ssa, ettei hyvät jutut mene ohi näytön.

-Ertte

[issuu width=470 height=382 embedBackground=%23ffffff shareMenuEnabled=false printButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120523163846-6c03c5b4c9f945e29b89eac8422e670b name=festarikalevala_ensimmainen_luku username=chipwhitley tag=festarit unit=px v=2]

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."