Arvioita, kommentteja!

Festarikalevalan tiimoilta on korviimme ja silmiimme kantautunut sekä yhden, että toisenlaisia kommentteja kirjaan liittyen. Sävy on kautta linjan ollut hyvin positiivinen, hyvä mieli. Koska kaltaistemme valehtelijoiden fiilistelypuheet eivät kuitenkaan vaa’assa paljoa paina, päätimme nostaa tähän muutamia Festarikalevala-kirjan kirvoittamia quoteja kunnon ihmisiltä. (Huom: kommentit eivät ole kirjan kauppiailta)

Samalla haastamme sinut ja juuri sinut paljastamaan oman arviosi/näkemyksesi/fiiliksesi Festarikalevala-pokkarista kaikelle kansalle tämän artikkelin kommenttiosioon. Oli oma kirjakokemuksesi millainen hyvänsä, kehotamme avaamaan sanaisen arkkusi, sillä hyvin laadittujen arvioiden kirjoittajista onnekkaimmat palkitaan kesän kuumimmalla vaateparrella: Festarikalevala-t-paidalla!

Kirjasta sanottua:

“Luin kirjaa tänään bussissa matkalla töihin ja jouduin nauramaan ääneen!”
– Mari

“Kirjaa selattu tunti – taitaa mennä ensi yö sen lukemiseen.”
– Erja

“Mä otan Festarikalevalaa 100 kpl, se on mun mielestä kiva ja vitsikäs juttu.”
– Susa, 19.4.

“Festarikalevalasta on pidetty niin kovin, että ottaisin sitä 50 kpl lisää.”
– Susa 21.5.

“Kiteytettynä: mitä tästä kirjasta et löydä, sitä et festareilla tarvitse.”
– Taru Oksanen / Pirkanmaan Sanomat

Voimaa ja FK-arvostelun iloa!
-ER

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."