Arkistojen kätköistä: Sörkkärock -86

Perjantaiseen tapaan on jälleen aika kurkistaa Rumban arkistoihin. Tämänviikkoinen valinta lienee yksi mielenkiintoisimmista festariarvioista, joita Suomessa on koskaan kirjoitettu. Kyseessähän on kaikkien aikojen ensimmäinen Sörkkarock, Sörnäisten vankilassa hyvin rajatulle yleisölle järjestetty festari. Ensimmäisen kerran jälkeen tosin oli vielä hieman epävarmaa tullaanko tapahtuma järjestämään toistamiseen..

Sörkkarock kuitenkin elää ja voi hyvin edelleen, kiitos Karjaan elävän musiikin yhdistyksen. Viime vuonna tapahtumassa esiintyivät mm. Jippu, Stalingrad cowgirls ja Stefan Piesnack. Ensi viikolla haudastaan kaivetaan Ahveniston moottoriradalla järjestetty Giants of Rock -89. Hämeenlinnassa oli liikkeellä tuolloin mm. Pernaruttoa.

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."