Arkistojen kätköistä: Provinssirock -84

Perjantaisessa blogisarjassamme vanha paperi pölisee ja sakset laulavat(metaforia vain), kun Ertte Ruhti koluaa Rumban arkistojen kätköjä. Postauksissa esitellään festariarvioita ja -artikkeleita menneiltä vuosilta ja luvassa on aarteita niin Nirvanan Ruisrock-visiitistä -92, kuin kaikkien aikojen ensimmäisestä Sörkän vankilassa järjestetystä Sörkkärockistakin.

Sarjan aloittaa useampien toimittajien yhdessä tuottama Provinssirock-arvio vuodelta -84. Artistikattaus saa varmasti monen nykyaikalaisen ääntelehtimään kadehtien ja paikalla olleiden muistot lienevät melko mairittelevia. Kyseisillä festareillahan esiintyivät mm. Brittien vuoden lupaukseksi tituleerattu The Smiths ja teinityttöjä villitsevä Dingo.

“You’re very nice”, kommentoitiin keikkaa, jolla Morrissey heitti paitansa mäkeen.

Dingo oli estoton teknisistä vaikuksista huolimatta.

Olitko yleisössä? Vai muistatko samoilta festareilta jonkun toisen ikimuistoisen keikan? Käy verestämässä muistojasi Pogoo-osiossa!

Ensi viikolla arkistoista kaivautuu ulos Kuusrock-arvio vuodelta -85. Siellä Remu huusi Rock ‘n’ roll!

TUOREINTA TURINOINTIA

"Syöksyin raivokkaasti teltasta ulos raviradan halkaisevalle ojanpientareelle ja kehostani poistui suihkuna jokunen illan aikana nauttimani juoma."

"En ollut koskaan kokenut mitään vastaavanlaista ja myös sotajoukkoni pussukoiden perukoilta halusi tulla välittömästi katsomaan mistä on kyse."